Vaak is het mogelijk om enkele duizenden guldens per werknemer per jaar te besparen
Meer informatie

Waarom CPC?

Payroll Specialist

CPC is dé enige en echte lokale payroll specialist, want voor CPC zijn salarissen geen bijzaak maar ‘core business’.

CPC is dé enige en echte lokale payroll specialist, want voor CPC zijn salarissen geen bijzaak maar ‘core business’.

Geschoolde payroll adviseurs

Uw salarisadministratie is bij CPC in handen van ervaren payroll experts. Zo zijn alle werknemers minimaal in het bezit van het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en hebben diverse payroll trainingen en workshops Arbe ...

Uw salarisadministratie is bij CPC in handen van ervaren payroll experts. Zo zijn alle werknemers minimaal in het bezit van het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en hebben diverse payroll trainingen en workshops Arbeidsrecht gevolgd. Tevens heeft ons personeel ervaring en opleidingen genoten in de accountancy en HRM.

Vakkundige payroll services

CPC werkt nauw samen met deskundige partijen zoals HRM-adviseurs, arbeidsjuristen en belastingadviseurs waardoor de aangeboden diensten van hoge kwaliteit zijn. Verder staat CPC garant voor accurate en nauwkeurige dienstve ...

CPC werkt nauw samen met deskundige partijen zoals HRM-adviseurs, arbeidsjuristen en belastingadviseurs waardoor de aangeboden diensten van hoge kwaliteit zijn. Verder staat CPC garant voor accurate en nauwkeurige dienstverlening en streeft ernaar haar cliënten de best mogelijke service te bieden.

Tevens voert CPC proactief periodieke controles uit op de door onszelf gemaakte loonberekeningen maar tevens met het oog op de vraag of de cliënt aan alle wettelijke eisen voldoet. Daarbij dient gedacht te worden aan periodieke controles van de fiscale bijtellingen, Loonbelasting en sociale premies. 

Fiscale & HRM kennis

Het CPC team beschikt over grote kennis op het gebied van ex-patriate salarissen, verschillende vormen van beloningen, primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, sociale verzekeringen, fiscale faciliteiten en -voordelen en ...

Het CPC team beschikt over grote kennis op het gebied van ex-patriate salarissen, verschillende vormen van beloningen, primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, sociale verzekeringen, fiscale faciliteiten en -voordelen en loonkosten besparende maatregelen. Daar plukt ú als CPC cliënt de vruchten van want deze kennis wordt toegepast op de salarissen van úw onderneming. Wij zullen dan ook proactief maar uiteraard in overleg met de cliënt, loonkosten besparende en fiscaalvriendelijke maatregelen verwerken als dergelijke mogelijkheden zich voordoen.

Naast het voeren van salarisadministraties kan CPC u tevens adviseren bij het opstellen van arbeidscontracten en personeelsreglementen of onderwerpen zoals het invoeren van (on)belaste kostenvergoedingen en loonkosten besparende maatregelen, fiscaalvriendelijk belonen, overwerkvergoedingen, Cessantia, pensioenen etc.

Arbeidsrechtelijke kennis

Bij CPC wordt u als cliënt een uitstekende en uitgebreide service aangeboden, waarbij CPC meer biedt dan alleen het vervaardigen van salarisstroken. U kunt bij CPC namelijk ook terecht met arbeidsrechtelijke vraagstuk ...

Bij CPC wordt u als cliënt een uitstekende en uitgebreide service aangeboden, waarbij CPC meer biedt dan alleen het vervaardigen van salarisstroken. U kunt bij CPC namelijk ook terecht met arbeidsrechtelijke vraagstukken. U zult versteld staan van de juridische kennis die CPC in huis heeft. Door deze kennis in combinatie met deskundig personeel, steekt CPC met kop en schouders uit boven andere payroll service providers.

Continuïteit

CPC biedt met haar vijf fulltime werknemers goede continuïteit en bereikbaarheid, strikte geheimhouding van uw gegevens, periodieke back-up procedures, periodieke controles en de beste verkrijgbare kwaliteit van payro ...

CPC biedt met haar vijf fulltime werknemers goede continuïteit en bereikbaarheid, strikte geheimhouding van uw gegevens, periodieke back-up procedures, periodieke controles en de beste verkrijgbare kwaliteit van payroll software.

Nieuwsflits

Jan'19

De SVB Loongrens 2019 voor Curaçao is verhoogd. Deze is vastgesteld op ANG 67.548 per jaar wat neerkomt op ANG 5.629 per maand.

De ZV loongrens is belangrijk om te bepalen -waarbij het november 2018 SVB loon peildatum betreft- welke werknemers in 2019 wel of niet ZV verzekerd zijn voor SVB Loonderving.

 

Jan'19

Het nieuwe minimumloon 2019 op Curaçao voor 21 jarigen en ouder bedraagt ANG 9,37 bruto per uur. Dat is een verhoging van 0,195 cent bruto per uur ten opzichte van 2018.

ANG 9,37 per uur is gelijk aan ANG 374,80 per week, of ANG 1.622,88 per maand. 

 

Wat zeggen onze cliënten?

"Couldn't do what I do without them"

- Evert-Jan Boon | Directeur | Farside B.V. (EJPEG)

"Goede service en ter zaken deskundig. Op tijd en met constante hoge kwaliteit!"

- Hans Brand | Financieel Medewerker | Plantages Portomari N.V.
Lees meer referenties

Onze Cliënten

Onze Cliënten