Over CPC

Caribbean Payroll Company (CPC) is actief op de Caribische eilanden sinds 2008 en heeft kantoren op Curaçao en St. Maarten. CPC is gespecialiseerd in het verwerken van salarisadministraties (payrolls) en aanverwante HRM-advisering. Daarnaast organiseert CPC voor salarisadministrateurs en HR-medewerkers trainingen Salarisadministratie en workshops Arbeidsrecht.

CPC verwerkt momenteel meer dan 6.500 loonstroken voor meer dan 350 werkgevers per maand variërend van één tot en met enkele duizenden werknemers. CPC voert salarisadministraties (payrolls) van ex-patriates, ondernemingen en stichtingen in alle mogelijke branches op Curaçao, St. Maarten, Aruba, Suriname en de BES eilanden.
 

Onze Missie, Visie & Waarden

Onze Missie
Het is onze opdracht om onze cliënten als vertrouwde zakenpartner en met onze expertise en kennis de best mogelijke payroll services aan te bieden, fiscale en arbeidsrechtelijke risico’s te vermijden en het bij cliënten verbeteren van de naleving van werkgeverstaken op salarisgebied.

Onze Visie

CPC streeft ernaar op het gebied van payroll services provider de beste en meest betrouwbare zakenpartner en marktleider te zijn.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn de beginselen van onze organisatie; ze zijn de beginselen van hoe we omgaan met onze werknemers, cliënten, partners en leveranciers.

  • Passie - Wij benaderen elke dag met de geest van optimisme en enthousiasme om zo goed mogelijk te kunnen presteren.
  • Integriteit, waardigheid en respect - Wij bouwen vertrouwen op door onszelf qua dienstverlening en gedrag een hoge standaard op te leggen.
  • Teamwork & samenwerking - We delen, we leren en alleen door samen te werken hebben we succes.
  • Ondernemerschap - Wij stimuleren onszelf om initiatieven te nemen, om verantwoordelijkheid te nemen en grenzen te verleggen.
  • Work-Life Balance - We genieten van het werk, we genieten van familie en we genieten van het leven.

Uitbreiding CPC Team

 

Hierbij kondigen wij aan dat het management team van Caribbean Payroll Company (hierna: CPC) uitgebreid is. Per 1 juli 2016 is Walter Putman als partner toegetreden.

CPC is dé payroll specialist, actief op Curaçao, Aruba, St. Maarten en de BES eilanden. De afgelopen jaren is CPC sterk gegroeid. Zowel het aantal cliënten is toegenomen als ook het type dienstverlening breidt uit. Zo verzorgt CPC al enkele jaren succesvol cursussen op het gebied van loonbelasting en premies op de verschillende eilanden. Met Walter zal CPC deze groei verder kunnen doorzetten.

Walter is een zeer ervaren fiscalist en heeft in het verleden gewerkt bij de belastingadviespraktijk van BDO Curaçao. In Nederland heeft hij zijn carrière voortgezet, onder andere bij een BIG4 advieskantoor. Met zijn ervaring, kennis en commerciële vaardigheid kan CPC verder groeien als sterk kantoor waar kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop blijft staan.

Op het gebied van payroll gebeurt veel. Wet- en regelgeving van de verschillende eilanden lopen steeds verder uiteen. Ook de verschillende procedures en compliance verplichtingen vergen steeds meer van de lokale ondernemers. CPC neemt deze werkzaamheden volledig uit handen.

De services van CPC wordt ondersteund door zeer gebruiksvriendelijke salarissoftware, Celery. Deze software maakt gebruik van de laatste online mogelijkheden. Zo worden de dossiers online opgeslagen en hebben werknemers altijd toegang tot hun documenten.

Verder blijkt dat veel ondernemingen lang niet alle voordelen benutten, waardoor zij besparingen mislopen. CPC biedt de mogelijkheid om de bestaande loonberekening te controleren en te adviseren over de meest optimale positie. Mocht een geïnteresseerde persoon vervolgens klant worden bij CPC, dan is deze controle zelfs gratis!

Geïnteresseerd in loonkosten besparende maatregelen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking, vraag een offerte aan of meld je aan voor een CPC Quickscan.

Contact us

Onze Cliënten

Onze Cliënten